Kam vystavit medaile ze závodů?

...

Vyhráli jste na závodech medaili, ale teď nevíte, kam s ní? Pak přesně pro vás je určený tento článek, který vám prozradí ty nejlepší možnosti vystavení medailí, abyste mohli mít vaše úspěchy neustále na očích a mohli si je tak kdykoliv připomínat.

Nástěnka

K zavěšení medailí vám bude bohatě stačit dřevná korková nástěnka a pár špendlíků. Výhodou tohoto řešení je, že na nástěnku můžete medaile umisťovat rovnou společně s diplomy, takže si můžete vytvořit opravdu kompletní nástěnnou sbírku vašich úspěchů. Navíc velký prostor nástěnky umožňuje dát průchod kreativitě.

Držák na medaile

Další možností je zavěšení medailí na držák. Nejčastěji se používají dřevěné, kovové či plastové nástěnné držáky, avšak není problémem sehnat i volně stojící držák na medaile. Jde o jedno z nejelegantnějších řešení, neboť součástí držáků může být i řezba vašeho jména či kresba sportu, jemuž se věnujete. U držáku je ale každopádně potřeba myslet i na hmotnost medailí a důkladně jej upevnit.

Vitrína

Pokud nechcete, aby se na vaše medaile prášilo, tak nejlepším řešením je schovat je za sklo vitríny. Umisťování medailí do prosklené vitríny je sice cenově nejdražším řešením, avšak tím nejvíce reprezentativním. Důkazem budiž, že vitríny používají i nejprestižnější sportovní kluby k vystavování svých medailí a pohárů.

Polička

Existují speciální poličky, které mají zespodu držátka, na něž se dají pohodlně zavěsit medaile. A na samotnou poličku pak může přijít pohár či ji můžete využívat jakožto odkladový prostor. Zkrátka vystavení medailí lze provést i prakticky.

Krabička na medaile

Stejně jako v případě vitríny jde o řešení, které vám umožní mít medaili v bezpečí před prachem a dalšími negativními vlivy. Oproti vitríně jde o cenově daleko dostupnější řešení, obzvláště v případě plastových krabiček. Dokonce si můžete nechat vyrobit vlastní krabičku na míru s proskleným vrškem.

Mohlo by vás zajímat -